dbsw
dbsw2
dbsw3

produk

mesin farmasi, bahan kemasan lan

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

vsd

apa sing kita lakoni

Hebei Depond Teknologi Kesehatan Kewan Co, Ltd didegake tanggal 9 September 1999 kanthi 13 garis produksi prodhuksi GMP. Perusahaan kita, minangka salah sawijining perusahaan Kedokteran Veterinar Top 500 ing China, wis dadi perusahaan skala besar sing terkenal darmabakti kanggo riset lan nggawe produk kesehatan kewan sing dhuwur. Pabrik kita ana ing Zona Industri Mengtong ing Shijiazhuang kanthi basis produksi maju sing kalebu area luwih saka 30.000 meter persegi lan sekitar 350 karyawan. Kita duwe 13 garis produksi miturut standar GMP lan luwih saka 300 jinis produk, kalebu cairan lisan, tablet, granule, semprotan, oiniment, ekstrak herbal, suntikan, bubuk obat kulon, ekstrak herbal lan disinfektan.

liyane >>

kabar

Warta babagan kita

2019 Depond wis lulus pamrentah GMP Sudan

Wiwit tanggal 15 ngantos 19 Desember 2019, Hebei Depond nampi katampi lan nyetujoni Kementerian Pertanian Sudan ...

2019 Depond sukses ngliwati GMP Ethiopia ing ...

Wiwit tanggal 21 nganti 23 Oktober 2019, Hebei Depond nrima katrimo lan nyetujoni Kamentrian pertanian ing Ethiopia. Tim pengawasan ngliwati inspeksi situs telung dina lan dokumen dokumen ...

2019 Depond sukses lulus nasional ...

Wiwit 19 nganti 20 Oktober 2019, klompok dokter GMP Kedokteran provinsi Hebei nganakake pamriksan Veterinary maneh 5 taun ing Depond, Provinsi Hebei, kanthi partisipasi ...

2019 Ditelakake ing Kewan Internasional Ke-17 ...

Ing tanggal 18 Mei 2019, 17th (2019) Ekspo Kewan Kewan China lan 2019 Ekspo Suami Kewan Internasional China dibukak ing Pusat Ekspo Internasional Wuhan. Kanthi tujuan lan misi inovasi ...
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta lan tawaran khusus.

Kirim Enquiry
  • Address

    Alamat

    No.8 Jalan Shuangtong, distrik Luquan, kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei, China

  •  E-mail
  • Phone

    Telpon

    Sales (whatsapp): 0086-15833990707
    Sales (whatsapp): 0086-13933828863
    Dhukungan: 0086-311-89682366

  • Hours

    Jam

    Senin - Minggu: 9 esuk nganti 6pm