produk

Penundaan Albendazole 2,5%

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Komposisi:

Saben suspension ml ngemot albendazole 25mg.

Indikasi:

Albendazole penundaan Kanggo perawatan lan nyegah infeksi karo helminths sing gampang kena suspensi albendazole ing wedhus, wedhus lan sapi.

Pengeluaran wektu:

Daging: 15 dina sadurunge rojo pati

Susu: 5 dina sadurunge konsumsi

Panganggone lan Dosis

Kanggo administrasi oral:

Kambing lan wedhus: 6 ml albendazole penundaan saben 30 kg wt awak.

Ati-fluke: 9 ml saben 30 kg wt awak.

Sapi: 30 ml suspensi albendazole saben 100 kg wt awak.

Ati-fluke: 60 ml saben 100 kg wt awak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita