produk

Solusi idoine povidone 5%

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Komposisi:

Yodium povidone 5%

Katon:

Cairan lengket abang.

Farmakologi:

Produk iki banget kanggo mateni bakteri, bisa ngilangi spora bakteri, virus, protozoon. . Iki mateni macem-macem patogen kanthi cepet lan kekiyatan penembake sing kuwat. Efek ora bakal kena pengaruh karo perkara organik, nilai PH; panggunaan jangka panjang ora nyebabake resistensi narkoba.

Fitur:

1..Mateni patogen ing 7 detik.

2..Kuat banget ing penyakit Newcastle, adenovirus, pigeon variola, pigeon wabah, virus herpes, virus corona, Bronchitis Infectious, Laryngotracheitis infeksi, rickettsia, mycoplasma, Chlamydia, Toxoplasma, protozoon, alga, jamur lan macem-macem bakteri.

3.. Pelepasan alon lan efek sing suwe, rawpineoil nggawe ramuan aktif aktif sajrone 15 dina.

4.. Ora bakal kena pengaruh banyu (atose, nilai ph, adhem utawa panas.)

5.. Kekuwatan penembake sing kuwat, ora bakal kena pengaruh karo perkara organik.

6.. Ora beracun lan mbatalake instrumen kasebut.

Indikasi:

Obat disinfektan lan antiseptik. Kanggo sterilisasi pigonery, alat, kandhang.

Administrasi & Dosis

Disinfect banyu ngombe: 1: 500-1000

Lumahing awak, kulit, piranti: nggunakake langsung

Mucosa lan tatu: 1: 50

Purnian udhara: 1: 500-1000

Penyakit wabah:

Penyakit Newcastle, adenovirus, salmonella, infeksi jamur,

Pseudomonas aeruginosa, staphylococcus, Pasteurella, 1: 200; rendhem, semprotan.

Paket: 100ml / botol ~ 5L / tong


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan