Babagan Kita

Hebei Depond Teknologi Kesehatan Kewan Co, Ltd didegaké tanggal 9 September 1999 kanthi 13 garis produksi prodhuksi GMP.

Perusahaan kita, minangka salah sawijining Top 500 perusahaan Veterinary ing China, wis dadi perusahaan skala besar sing terkenal darmabakti kanggo riset lan nggawe produk kesehatan kewan sing dhuwur. Pabrik kita ana ing Zona Industri Mengtong ing Shijiazhuang kanthi basis produksi maju sing kalebu area luwih saka30.000 meter persegi lan sekitar 350karyawan. Kita duwe13. garis produksi miturut standar GMP lan luwih 300 jinis produk, kalebu cairan lisan, tablet, granule, semprotan, oiniment, ekstrak herbal, injeksi, bubuk obat barat, ekstrak herbal lan disinfektan.

Liwat pirang-pirang taun kerja keras, kita entuk gelar penghormatan ing Top Ten Pelanggan Kepemimpinan Top China ing industri obat Veterinary.

Kajaba iku, Depond duwe pirang-pirang kekuatan riset sing unggul lan teknologi paten.

Produk kita wis diekspor menyang Timur Tengah, tenggara lan kidul Asia, Afrika lan sapiturute.

"Kejujuran, amanah, sopan lan kapinteran" minangka tema Depond abadi.

Kita wis setya karo wutah pelanggan, kanthi cara marketing marketing, koleksi sumber, promosi peralatan lan dhukungan teknis.

Kabeh sing ditindakake yaiku mbiyantu bakat anyar kanggo dadi raksasa sesuk.

Kanthi cara iki, sukses pelanggan uga ngidini kita entuk sukses dhewe.

Mugi-mugi kanthi tulus ngatur hubungan perdagangan karo kanca-kanca saka pira-pira bagean ing donya lan kita bakal nyukupi kabutuhan apa wae kanthi barang sing bermutu lan layanan sing apik.

vsd
dfg (33)
dfg (37)
dfg (12)
dfg (11)
bfd