produk

Solusi oral Florfenicol

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Komposisi

Ngemot saben ml: g.

Florfenicol ………… .20g

Kasedhiya iklan 1 ml.

Indikasi

Florfenicol dituduhake kanggo perawatan pencegahan lan terapi infeksi saluran pencernaan lan saluran napas, sing disebabake dening organisme mikro sensitif florfenicol kayata Actinobaccillus spp. Pasteurella spp. Salmonella spp. lan Streptococcus spp. ing unggas lan babi.

Ngarsane penyakit ing komplotan kudu diadegake sadurunge perawatan pencegahan. Pangobatan kudu diwiwiti kanthi cepet nalika penyakit pernapasan didiagnosis.

Indikasi kontra

Ora bisa digunakake ing boar sing dituju kanggo tujuan breeding, utawa ing kewan sing ngasilake endhog utawa susu kanggo konsumsi manungsa. Ora dadi admin ing kasus hipersensitifitas sadurunge menyang florfenicol.Gunakake florfenucol Lisan nalika meteng lan lactation ora disaranake. Produk ora kudu digunakake utawa disimpen ing sistem galvanis logam utawa wadhah.

Efek samping

Nyuda konsumsi panganan lan banyu lan lemes lemes saka lemas utawa diare bisa kedadeyan sajrone wektu perawatan. Kewan sing diobati pulih kanthi cepet lan rampung sawise mungkasi perawatan.Ing babi, efek salabetipun umum sing diidini yaiku diare, peri-anal lan erythema / edema rektum lan prolaps saka rektum.

Efek iki tetep.

Dosis

Kanggo administrasi oral. Dosis akhir sing cocog kudu adhedhasar konsumsi banyu saben dina.

Babi: 1 liter saben 2000 liter banyu ngombe (100 ppm; bobot awak 10 mg / kg) suwene 5 dina.

Unggas: 1 liter saben 2000 liter banyu ngombe (100 ppm; 10 mg / kg bobot awak) sajrone 3 dina.

Mundur kaping

- Kanggo daging:

Babi: 21 dina.

Unggas: 7 dina.

Pènget

Aja nganti dicekel bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita