produk

Bubuk larut oksigen oksigen 50%

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Komposisi: Oksibilitas hidroklorida 10%

Properties: prodhuk iki yaiku bubuk kuning cahya.

Ptumindak cilaka: antibiotik tetracycline. Kanthi mbalikke karo reseptor ing subunit 30S ribosom bakteri, oxytetracycline campur tangan karo pembentukan kompleks ribosa antara tRNA lan mRNA, nyegah rantai peptide saka ngluwihi lan nyegah sintesis protein, saéngga bakteri bisa cepet. Oxytetracycline bisa nyandhet bakteri Gram-positif lan Gram-negatif. Bakteri tahan salib ing oxytetracycline lan doxycycline.

Akukesan: kanggo perawatan penyakit infèksius sing disebabake dening Escherichia coli sensitif, Salmonella lan Mycoplasma ing babi lan pitik.

Usage lan dosis: diwilang dening oxytetracycline. Ngombe campuran:

Daging sapi, wedhus lan wedhus: Nganti kaping pindho saben dina 1 gram saben bobot 25-50kg sajrone 3-5 dina.

Unggas: kanggo banyu 1 liter, 30-50mg sajrone 3-5 dina.

Babi: kanggo banyu 1 liter, 20-40mg sajrone 3-5 dina.

Areaksi salabetipun: panggunaan jangka panjang bisa nyebabake infeksi kaping pindho lan karusakan ati.

Nêngg

1. Produk iki ora cocog kanggo nggunakake obat penicillin, uyah kalsium, uyah wesi lan obat-obatan utawa pakan saka ion logam.

2.Ing iki bisa ngganggu karusakan fungsi ginjel yen digunakake kanthi diuretik sing kuwat.

3.Ing iki ora bisa dicampur karo banyu tunyuk lan solusi alkalin kanthi isi klorine liyane.

4. Dilarang kanggo kewan sing ngalami kerusakan ing ati lan ginjel.

Wektu mundur total: 7 dina kanggo babi, 5 dina kanggo pitik lan 2 dina kanggo endhog.

Pcengkol: 100g, 500g, 1kg / tas

Snyiksa: nyimpen ing papan sing garing, udhara lan peteng.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita