produk

Injeksi Iron Dextran

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Iron Dextran, Minangka pitulung kanggo nyegah lan perawatan kekurangan zat besi ing kewan.

Komposisi:

Dextran wesi 10 g

Vitamin B12 10 mg

Indikasi:

Nyegah anemia sing disebabake amarga kurang wesi ing kewan-kewan ngandhut, ngisep, kewan enom sing nyebabake diare putih feces.

Wesi tambahan, vitamin b12, ing kasus kerusakan getih amarga operasi, traumas, infeksi parasit, ngembangake piglets, calves, wedhus, wedhus.

Dosis lan Dianggo:

Injeksi intramuskular:

Piglet (umur 2 dina): 1ml / sirah. Baleni injeksi ing umur 7 dina.

Anak sapi (umur 7 dina): 3ml / sirah

Sows sing meteng utawa sawise nglairake: 4ml / sirah.

Ukuran paket: 50ml saben botol. 100ml saben botol


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita