produk

  • 2019 Depond successfully passed Ethiopia GMP inspection

    2019 Depond sukses lulus pemeriksaan GMP Ethiopia

    Wiwit tanggal 21 nganti 23 Oktober 2019, Hebei Depond nrima katrimo lan nyetujoni Kamentrian pertanian ing Ethiopia. Tim pemeriksaan ngliwati pemeriksaan situs lan nliti dokumen telung dina, lan percaya manawa Hebei Depond nyukupi syarat manajemen WHO-GMP saka Kementerian agriku ...
    Waca liyane
  • 2019 Depond successfully passed forth national GMP inspection

    2019 Depond sukses lulus pemeriksaan GMP nasional

    Wiwit tanggal 19 nganti 20 Oktober 2019, klompok dokter GMP dokter kelompok provinsi Hebei nganakake pemeriksaan Veter veteran GMP 5 taun ing Depond, Provinsi Hebei, kanthi partisipasi pimpinan lan pakar propinsi, kotamadya lan distrik. Ing rapat salam, Pak Ye Chao, gen ...
    Waca liyane
  • 2019 Depond in 17th China International Animal Husbandry Expo-Wuhan

    2019 Depond ing 17th International Husbandry Expo-Wuhan Internasional Internasional China

    Ing tanggal 18 Mei 2019, 17th (2019) Ekspo Kewan Kewan China lan 2019 Ekspo Suami Kewan Internasional China dibukak ing Pusat Ekspo Internasional Wuhan. Kanthi tujuan lan misi inovasi sing nyebabake pangembangan industri, Ekspo Kewan Sehat bakal nampilake lan ningkatake lat ...
    Waca liyane
  • 2019 Depond successfully passed Sudan GMP inspection

    2019 Depond wis lulus pamrentah GMP Sudan

    Wiwit tanggal 15 ngantos 19 Desember 2019, Hebei Depond nampi katampi lan nyetujoni Kementerian Pertanian Sudan. Tim pemeriksaan ngliwati patang dina ing mriksa situs lan nliti dokumen, lan percaya yen Hebei Depond nyukupi syarat manajemen WHO-GMP saka Kementerian agrikultur ...
    Waca liyane
  • Depond in 2019 Russia International Animal Husbandry Expo

    Depondo ing taun 2019 Rusia Ekspo Suami Kewan Internasional Rusia

    Ing 28-30 Mei 2019, bojo kewan internasional Expo ditahan ing Moskow, Rusia, Rusia, ekspo kasebut sukses ing Konvensyen lan Pameran Internasional krokus ing Moskow. Pameran kasebut suwene telung dina. Luwih saka 300 pameran lan luwih saka 6000 wong sing tuku para rawuh ing ...
    Waca liyane
  • Depond in 2019 Thailand VIV Asia – Bangkok

    Depond taun 2019 Thailand VIV Asia - Bangkok

    Wiwit taun 1991, VIV Asia dianakaké sepisan rong taun. Saiki, wis ngemu 17 sesi. Pameran kalebu babi, unggas, sapi, produk akuatik lan spesies ternak liyane, teknologi lan layanan ing kabeh aspek saka rantai industri saka "feed to food", kumpul ...
    Waca liyane
  • Depond in 2019 Bangladesh International Animal Husbandry Expo

    Depondong ing taun 2019 Bangladesh International Animal Husbandry Expo

    Ing tanggal 7-9 Maret, Hebei Depond melu Ekspo Husbandry Kewan Internasional Bangladesh Bangladesh, sing sukses banget lan entuk akeh. Bangladesh minangka salah sawijining pasar ekspor pertanian lan ternapi sing paling penting ing sawetara taun kepungkur. Supaya bisa nambah daya saing agricu ...
    Waca liyane
  • Depond in VIV Nanjing 2018

    Depondong ing VIV Nanjing 2018

    Wiwit tanggal 17 nganti 19 September, pameran peternakan kewan intensif kewan internasional VIV 2018 dianakake ing Nanjing, ibukutha kuno China. Minangka angin industri industri peternakan kewan internasional lan papan kumpul para praktisi, luwih saka 500 pameran domestik lan manca ...
    Waca liyane
  • 2018 Depond in 16th China International Animal Husbandry Expo-Chongqing

    2018 gumantung ing 16th International Husbandry Expo-Chongqing

    Ing tanggal 18 Mei, 16th (2018) China Animal Husbandry Expo dibukak kanthi gedhe ing Pusat Ekspo Internasional Chongqing. Pameran kabeh suwene telung dina. Ing area pameran 200000 meter persegi, ewonan perusahaan terkenal ing luar negeri lan manca sing padha teka ing kene. Sajrone Husbandr Kewan ...
    Waca liyane
  • Depond successfully pass Libya GMP inspection in 2018

    Depond sukses lulus inspeksi GMP Libya ing taun 2018

    Wiwit tanggal 24 nganti 26 Maret 2018, Hebei Depond nampi pamrentah Menteri pertanian Libya. Tim pemeriksaan ngliwati pemeriksaan lan dokumen dokumen telung dina, lan percaya yen Hebei Depond nyukupi syarat-syarat WHO-GMP, lan menehi evaluasi Hebei Depond. Iki ...
    Waca liyane
  • 2018 Depond in 14th Kazakhstan international agricultural exhibition-Astana

    2018 Depond ing pameran pertanian internasional Kazakhstan kaping-14-Astana

    Pameran pertanian internasional Kazakhstan diadegake dening TNT International Exhibition Company saka Amerika Serikat lan wis sukses kaping 13 kaping. Ing pameran taunan, para pameran saka saindenging jagad melu mesin pertanian, agrokimia lan peternakan kewan ...
    Waca liyane
  • 2017 Depond in 6th Pakistan international Animal Husbandry Expo-Lahore

    2017 Depond ing 6th Pakistan Internasional Husbandry Expo-Lahore

    Wiwit 24 nganti 26 Agustus 2017, pameran peternakan kewan Internasional Pakistan kaping 6 dianakake ing Lahore. Hebei Depond nggawe penampilan apik ing Ekspo unggas Pakistan, sajrone diwawancarai karo berita lokal. Hebei Depond, minangka peternakan kewan Cina lan perusahaan farmasi, w ...
    Waca liyane
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2