kabar

Wiwit tanggal 15 ngantos 19 Desember 2019, Hebei Depond nampi katampi lan nyetujoni Kementerian Pertanian Sudan. Tim pemeriksaan ngliwati patang dina kanggo mriksa situs lan nliti dokumen, lan percaya yen Hebei Depond nyukupi syarat manajemen WHO-GMP saka Menteri pertanian Sudan, lan menehi evaluasi dhuwur. Karya panampa rampung kanthi sukses!

dfl (2)

Pemriksaan sukses tanduran dening Menteri Pertanian Sudan menehi tandha manawa fasilitas produksi, sistem manajemen kualitas lan lingkungan Hebei Depond cocog karo standar WHO-GMP internasional, lan wis resmi diakoni dening pamrentah Sudan, ngetrapake landasan kanggo bisnis ekspor internasional, ngrampungake tujuan pembangunan internasional perusahaan, lan menehi jaminan kualitas kanggo dodolan produk ing pasar domestik, Lan ningkatake pengaruh merek.


Wektu kirim: Mei-08-2020