kabar

Wiwit tanggal 19 nganti 20 Oktober 2019, klompok dokter GMP dokter kelompok provinsi Hebei nganakake pemeriksaan Veter veteran GMP 5 taun ing Depond, Provinsi Hebei, kanthi partisipasi pimpinan lan pakar propinsi, kotamadya lan distrik.

Ing rapat salam, Pak Ye Chao, manajer umum kelompok Hebei Depond, ngucapake matur nuwun lan matur nuwun kanggo klompok ahli. Ing wektu sing padha, dheweke nyatakake "saben ditampa GMP minangka kesempatan kanggo ningkatake sistem manajemen kualitas kanthi cara kabeh. Muga-muga klompok ahli bakal menehi pamrayoga level dhuwur lan saran sing larang regane. ". Banjur, sawise ngrungokake laporan pakaryan Pak Feng Baoqian, wakil presiden eksekutif Hebei Depond, klompok ahli nindakake pemeriksaan lengkap lan nrima pusat pamrentah kualitas perusahaan, bengkel produksi, gudang bahan mentah, gudang produk, lan sapanunggalane, lan nindakake pemahaman lan pamrentah babagan manajemen materi perusahaan, manajemen produksi, manajemen kualitas, manajemen keamanan, kualitas profesional karyawan, lan liya-liyane, Lan kanthi konsultasi dokumen manajemen GMP lan kabeh jinis rekaman lan arsip.

Garis produksi reti iki kalebu 11 garis produksi GMP bubuk obat Kulon, premix, bubuk obat tradisional Tiongkok, solusi oral, injeksi suntik volume cilik, disinféktan, granule, tablet, pestisida, pensilisasi pungkasan non injeksi volume gedhe intravena, non final Sterisasi suntikan volume gedhe, lan ing wektu sing padha, 2 produksi produksi larutan transdermal lan tetes telinga wis ditambahake.

pp

Sawise pemeriksaan lan penilaian, penilaian lengkap, lengkap, lengkap lan lengkap, klompok ahli menehi jaminan lengkap babagan implementasine GMP kanggo obat-obatan kewan ing perusahaan, lan menehi pendapat lan saran sing penting miturut kahanan tartamtu saka perusahaan kita. Pungkasan, sarujuk yen perusahaan kita ketemu standar sertifikasi GMP kanggo obat Veterinary, lan karya sing ditampa 13 garis produksi iku sukses lengkap!


Wektu kirim: Mei-27-2020