kabar

Wiwit tanggal 21 nganti 23 Oktober 2019, Hebei Depond nrima katrimo lan nyetujoni Kamentrian pertanian ing Ethiopia. Tim pemeriksaan ngliwati pemeriksaan situs telung dina lan nliti dokumen, lan percaya manawa Hebei Depond nyukupi syarat manajemen WHO-GMP saka Menteri pertanian saka Ethiopia, lan menehi evaluasi sing dhuwur. Karya panampa rampung kanthi sukses!

dku (2)

Pemriksaan sukses tanduran kasebut dening Menteri Pertanian Ethiopian menehi tandha manawa fasilitas produksi, sistem manajemen kualitas lan lingkungan Hebei Depond cocog karo standar WHO-GMP internasional, lan wis resmi diakoni dening pamrentah Ethiopian, ngetrapake landasan kanggo bisnis ekspor internasional, ngrampungake tujuan pembangunan internasional perusahaan, lan menehi jaminan kualitas kanggo dodolan produk ing pasar domestik, Lan ningkatake pengaruh merek.


Wektu kirim: Mei-28-2020