kabar

Ing tanggal 18 Mei 2019, 17th (2019) Ekspo Kewan Kewan China lan 2019 Ekspo Suami Kewan Internasional China dibukak ing Pusat Ekspo Internasional Wuhan. Kanthi tujuan lan misi inovasi sing ndadékaké pangembangan industri, Kewan Kewan Kewan bakal nampilake lan ningkatake teknologi lan produk paling anyar saka industri peternak kewan kanggo nambah kemampuan lan tingkat inovasi industri lan ningkatake upgrade industri. Pameran telung dina dirawuhi luwih saka 1000 perusahaan saka kabeh ndonya lan asosiasi peternakan kewan ternak internasional.

kk

Minangka perusahaan pangayoman kewan bermutu bermutu tinggi, klompok Depond mesthi njupuk tanggung jawab "nglindhungi lan ngiringan industri peternakan kewan". Miturut syarat-syarat anyar transformasi lan upgrade industri peternakan kewan, Depond nggawa luwih akeh produk strategis selaras karo tren pangembangan sing bakal teka ing Ekspo Husbandry.

sd (1)

sd (2)

"Precision, work fine, high quality and green" minangka produk tetep saka klompok Depond. Produk sing ditampilake ing pameran iki ora mung produk sing adol panas sing wis diuji pasar, nanging uga produk anyar strategis kanthi konten teknologi tinggi lan menang telung kategori obat Veterinary nasional. Sajrone pameran kasebut, mitra sing anyar lan lawas sing teka ing pameran kasebut nuduhake minat gedhe ing produk Depond, umume para pelanggan anyar nyatakake kekarepan kanggo kerja sama, lan ijol-ijolan luwih jero bakal ditindakake sawise rapat kasebut.

ooy

Pameran kasebut ora mung jendhela sing efektif kanggo grup kasebut nuduhake kekuwatane, ngembangake para pelanggan lan ningkatake produk, nanging uga langkah penting kanggo klompok menyang jero pasar lan ngerti panjaluk industri lan tren internasional. Guru teknis lan wakil pelanggan kasebut terus-terusan ngganti konsep proteksi dinamis, kesulitan penanaman, teknologi teknologi, teknologi lan kawruh liyane, sing menehi ide kanggo arah riset lan pangembangan lan nganyari teknologi produk Depond. Ing mangsa ngarep, Depond bakal terus nambah permintaan pasar, praktek konsep "pengiringan kanggo petani", lan nyedhiyakake produk sing luwih aman, efektif lan larang regane kanggo industri breeding.


Wektu kirim: Mei-26-2020